Hmm.. ja öö.. vielä kaiken varalta. Muutaman kirjoituksen olen saanut raapustettua mutta millään ei ole tahtonut löytyä sujuvaa säveltä. Tiedättekö? kun tietää miten haluaisi kirjottaa mutta ei sitten kuitenkaan. Kuulostipas vallan järkevältä.

Eilen sitten eksyin hehkuvaisen naisen logiikkaa blogiin ja istuin sitten iloisesti loppuillan lukien Hehkun ihania ja piristäviä höpsötyksiä. Illan mittaan aloin pohtimaan että onpas kummallisen samanlainen persuuni kuin miekin. Oma pää kun on myös täynnä yhtä päättömiä (älkää ymmärtäkö väärin, eittäin hyvällä tavalla siis!) höpinöitä ja ajatuksia. Been there, done that!

Hassua kun miekin olen pieni punapää höpsöine ajatuksineni, mielikuvitus miehineni ja aina uteliaan(taaskin hyvällä tavalla, kokoajan oppimassa uutta ja ihmeellista enemmän kuin mielellään!) nenäni kanssa kummallisissa tilanteissa. Mahdatko hehkuvainen sinäkin olla pohjoisesta eksynyt pieni Lappalainen(Kirjoitan sen aina isolla!) joka olet tänne etelän ihmeitä tullut töllistelemään pää kallellaan uteliain silmin ja hymyssäsuin..?